Hozzávalók: |
Elkészítés: |
30 dkg rétesliszt, 15 dkg zsír, 15 dkg áttört, főtt krumpli, 15 dkg vagdalt, főtt, füstölt sonka, 1 tojás, 2 dkg élesztő, só, bors |
Az élesztőt egy pici cukorral langyos tejben felfuttatjuk. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JK - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése közepesen időigényes. |
köszönöm, meg fogom csinálni, DE kérem a sütési technikát részletesen = alul-felül vagy középen sütni, 160 ; 180 200 Höfokon köszönöm üdv Münchenböl
Nálunk csak gáztűzhely van, ott nincsenek hőfokok, de inkább középen, s magasabb hőfokon... Legalábbis olyan mint a tepertyűs pogácsa, azt meg így sütöm.
Attól is függ, mekkorák a pogik... Lehet alul-felül is, de inkább melegen, mint langyosan, 190-200 fok körül legyen.